December 12, 2008

გამოვბორშდი


ამ ბოლო დროს ვჭამ დღეში სამჯერ, მათბობს, მამშვიდებს, და ზოგადად, ,მაგარი რამეა.

თანმ ადვილი გასაჯკეთებელია, დაჭერი,ჩაყარე,სუნელები,მარილი, ჩაამატე, ზეთში პამიდორი იმასქენი და ბეეეეეეეევრი პეტრუშკა და მზადაა.

ნამ-ნამ

ერთი კია, მალე ალბათ გავწითლდები : ))))

უკეთესი სურათი ვერ ვნახე, არადა არ მიყვარს სმეტანით რომ აფუჭებენ.

4 comments:

Toma said...

if if , რა გემრიელი ჩანს :)

მარიამ ბლანკი¹³ said...

დღეეს ვცეცხლეე მეეც!!!

მიყვარს ყველანაირი, არაჟანით მაიონეზით უყველაფროდ მოკლედ გენიალური რამეაა!!

Anonymous said...

რა ყველამ ისწავლა ბორშის გაკეთება ჩEმს გარდა უF :D

Toma said...

ntvare , ბორშის გაკეთებას სცავლა არ უნდა
უნდა ადგე და დაიწყო კეთება.